top of page

Best Skiing at the Moment

De senaste veckorna har jag haft som uppdrag att hitta den bästa snön i Alperna. Vi har åkt i La Grave, Gressoney, Montgenevre, Pragelato och Sauz d´Oulx. Vissa dagar var bra, andra var riktigt bra. Den dagen vi åkte 6500 höjdmeter puder och enbart korsade våra egna spår (liftburet till trots) hade vi en hel del trötta ben i sällskapet när dagen led mot sitt slut... Jag tackar MGT, gästerna och kollegorna för goda veckor. Nu lite flyttkaos hemma innan svenska fjällen kallar i början av mars. Har fått lite bilder av gästerna och sett genom någon annans kameralins ser ju bergsguidevardgen inte helt fy skam ut. Arkitekten Vittorio Bonadè Bottino hade en hel del roliga idéer när han på slutet av 30-talet ritade ett av hotellen vi bott på. Inga trappor, bara en ständigt stigande spiralramp. Det som idag är ett hotell byggdes ursprungligen för att barnen till de anställda på FIAT skulle få komma ut och andas bergsluft.

bottom of page