top of page

Riksgränsen, inte helt fel här heller...


De årliga veckorna av heliski-rally i Riksgränsen är i gång. Familjen är uppe på påsksemester (sjuåring är förbannad för att hon aaalltid måste fira påsk i fjällen, hon får aaaaldrig vara hemma på påsk. Stackars barn), fint flygväder och glada gäster. Under denna heliskisäsong har jag fått lära mig att finnar ofta uttrycker sig från en negativ infallsvinkel även när det de försöker kommunicera är positivt. Jag försökte tappert argumentera emot. En stund senare kom en finländsk gäst och uttryckte sin uppskattning efter en fantastisk vecka med orden "Jag är faktiskt inte det minsta besviken". Okej - point taken. Men det värmer ett finskt hjärta att en annan finne uttrycker sig i så positiva ordalag ;) Tusen tack till alla gäster, Mountain Guide Travel, vår fantastiska koordinator Iida och alla kolleger på berget!


bottom of page